Pääsyliput

TEATTERILIPPUJEN OSTO

Lippuja Kemin Teatterin esityksiin voi ostaa teatterin lippukassalta. Lippukassa sijaitsee teatterin ala-aulassa, Sauvosaarenkatu 4. Lippukassa on avoinna ke-pe klo 11-16 ja tunti ennen esityksen alkua.

Lippukassa on suljettu 6.5. – 3.9.2024 välisenä aikana.

TEATTERILIPPUJEN VARAUS

Teatterin toimisto palvelee varausasiakkaita puhelimitse arkisin klo 10-14, puh. 040 550 9911 ja liput voi lunastaa teatterin lippukassalta. Lippuvarauksia ei oteta vastaan sähköpostitse.

LIPPUJEN OSTAMINEN NETISTÄ

Lippuja voi ostaa nettiosoitteesta www.lippu.fi. Hinnat ovat samat kuin lippukassalla.
Lippu.fi veloittaa 1,50 € / tilaus. Palvelusta voit valita itsellesi sopivan printti- tai mobiililipun. Lippujen myynti ja lunastus myös R-kioskeilta.

LIPPUJEN HINNAT

30 € / 27 € / 20 € / 15 €
(peruslippu, eläkeläinen / opiskelija, varusmies, työtön / lapsi)
Vierailuesitysten hinnat löytyvät esittelysivuiltaan.

VAPAALIPPU

Liikunta- tms. rajoitteisen asiakkaan vaatima henkilökohtainen saattaja saa vapaalipun teatterin omiin esityksiin. Pyörätuoli- ja saattajaliput vain teatterin lippukassalta. Pressikortilla arvostelemaan tuleva lehden kriitikko saa kaksi vapaalippua teatterin omiin ensi-iltaesityksiin.

LAHJAKORTIT

Myymme lahjakortteja lippukassalta. Lahjakortilla on mukava muistaa puolisoa tai ystävää merkkipäivänä. Lahjakortteja voi ostaa myös lippu.fi palvelusta.

VUOSILIPPU

Vuosilippu on henkilökohtainen ja oikeuttaa neljään Kemin Teatterin omaan esitykseen. Se on voimassa vuoden ostopäivästä. Vuosilipun hinta on 100 €. Myydään vain teatterin lippukassalta.

RYHMÄALENNUKSET

Vähintään 20 henkilön ryhmille, alennus 1 € / lippu. Alennus vain täysihintaisesta peruslipusta.

RYHMÄVARAUKSIEN VARMISTUS

Ryhmät on varmistettava viimeistään kaksi viikkoa ennen esitystä teatterin lippupalveluun puh. 040 550 9911.

TILAUSNÄYTÄNNÖT

Tilausnäytäntöjen hinnat vaihtelevat näytelmätyypin mukaan. Tiedustele teatterin toimistosta puh. 040 550 9911. Tilausnäytäntö = asiakas ostaa koko esityksen. Tilausnäytännössä lipun hinta on edullisempi.

MAKSUTAVAT

Kemin Teatterin lippukassalla maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti tai luottokortti. E-passi, Edenred, SMARTUM Pay käyvät myös maksuvälineinä.

Mobiilimaksutavoilla voi maksaa ainoastaan Kemin Teatterin lippukassalla teatteritalon pääaulassa, Sauvosaarenkatu 4.