Hyvä tietää

HYVÄ ASIAKAS,

Kun esitys on alkamassa, lippukassa palvelee ensisijaisesti ko. esitykseen tulevia asiakkaita jotta näytös voidaan aloittaa ajallaan.
Saavuttehan ajoissa, jotta vältytte jonottamiselta. Toivomme, että voisitte tehdä varauksen muiden päivien esityksiin soittamalla Kemin Teatterin lippupalveluun arkisin klo 10 – 14 tai asioimalla lippukassalla muuna aikana.

MYÖHÄSTYMINEN

Esitykset alkavat täsmällisesti. Myöhästyneet katsojat pääsevät saliin vasta väliajalla.

PERUUNTUMINEN

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Asiakas voi vaihtaa lipun johonkin toiseen kauden näytäntöön tai saada lipusta rahat takaisin.
Teatteri ei korvaa muita kuluja, esim. matkakuluja tai lippujen toimituskuluja.

ESITYSTEN KUVAAMINEN

Esityksiä ei saa kuvata, koska niiden taltiointi on mm. tekijänoikeussyistä kielletty.

VAATESÄILYTYS

Esitysten aikana 2 € / hlö. Vaatesäilytystä ei peritä alle 16-vuotiailta.

PUHELIMET ESITYKSEN AIKA

Pyydämme sulkemaan puhelimet esityksen ajaksi, jotta puhelimen valot ja äänet eivät häiritsisi esitystä ja muita katsojia.

ESTEETTÖMYYS

Kemin Teatteri soveltuu pyörätuolilla liikkuville ja liikuntaesteisille henkilöille. Pyydämme ilmoittamaan pyörätuolista lippuvarauksen yhteydessä, sillä paikkoja on saatavissa rajoitetusti.
Pyörätuoli- ja saattajaliput vain teatterin lippukasalta puh. 040 550 9911. Esitystilassa on induktiosilmukka riveillä 1 – 5.

TULETHAN TUOKSUTTA

Arvoisa asiakas, toivomme, että välttäisitte voimakkaasti tuoksuvien hajuvesien ja deodoranttien käyttöä teatteri-iltana.
Yleisössä saattaa olla allergisia tai astmaatikkoja, jotka voivat herkistyä tuoksuista

TUTUSTUMISKIERROS KEMIN TEATTERIIN

Miltä kulissien takana näyttää? Millaista on teatterin puvustossa ja tarpeistossa? Miten äänet ja valot suunnitellaan tai mitä ohjaaja tekee?
Tämän ja paljon muuta saatte tietää teatterin esittelykierroksella. Kierros on tarkoitettu ryhmille ja sen vetää teatterisihteeri
Ismo Perkkiö. Hän kertoo myös monivuotisesta teatteritoiminnasta Kemissä. Noin tunnin kestävälle kierrokselle mahtuu
enintään 15 henkilöä ja kierroksen hinta on 30 €. Tiedustelut ja tilaukset puh. 040 5712179.

Tervetuloa!